Yoga groeplessen in Nieuwleusen

Welkom bij Salland Yoga in Nieuwleusen! Ongeacht je doel, bieden we verschillende yogalessen geschikt voor beginners en ervaren yogi's. Yoga is een toegankelijke levensstijl met positieve invloed op fysieke, mentale, emotionele en spirituele aspecten.

Onze ervaren yogadocenten Annemieke, Aline, Femke en Joanka begeleiden je zorgvuldig bij elke oefening, om een gevoel van veiligheid en support te ondersteunen.

In onze yoga ruimtes en ook online kun je genieten van wekelijkse lessen in diverse stijlen zoals Hatha, Yin Yoga en Kundalini.

Daarnaast organiseren we workshops, cursussen en retreats. Salland Yoga Business ondersteunt bedrijven voor vitaliteit op de werkvloer.

Ontdek ook onze 1-op-1 sessies zoals yogatherapie en rebirthing.

Salland Yoga is dé plek voor persoonlijke transformatie in Nieuwleusen.

Bekijk het rooster voor lessen en tijden. We zien je graag op de mat!

Adem in, Adem uit, ik doe mee
  • Yin Yoga

    Ervaar diepe ontspanning en verbeterde flexibiliteit met langdurige poses, waardoor je innerlijke rust en balans vindt.

  • Hatha Yoga

    Versterk en ontspan je lichaam door een combinatie van houdingen en ademhalingsoefeningen, voor een gezonde en evenwichtige levensstijl.

  • Kundalini Yoga

    Ontdek je innerlijke energie en vitaliteit met dynamische oefeningen, ademwerk en meditatie voor een krachtige en bewuste levenshouding.

Lesrooster

Dinsdagavond - Yin Yoga met Aline Kruidhof

Tijd: 19:45 - 21:00

Locatie: Fysio Vechtdal Nieuwleusen

Woensdagochtend - Kundalini Yoga met Annemieke Westerman

Tijd: 09:30 - 11:00

Locatie: Buurthuis Vinkenbuurt

Woensdagavond - Kundalini Yoga met Annemieke Westerman en Joanka Jongsma

Tijd: 20:00 - 21:30

Locatie: Fysio Vechtdal Nieuwleusen

Donderdagavond - Hatha & Yin Yoga met de Seizoenen met Femke Bloem

Hatha Yoga: 18:45 - 20:00

Yin Yoga met de Seizoenen: 20:15 - 21:30

Locatie: Fysio Vechtdal Nieuwleusen

Kundalini flow met aandacht voor psoas (door Annemieke) 20:00 - 21:15

Locatie: Online via Zoom

Nieuwe serie

Vanaf dinsdag 9 januari 2024, in week 2, begint onze nieuwe serie
yogalessen van 10 opeenvolgende weken.

Is de serie al is gestart? Geen zorgen, instromen is altijd mogelijk als er nog plek is.

De prijs van deze tien lessen-serie is 152 euro en je kan binnen de serie je les inhalen op een andere dag. Weer je ht nog niet zeker? Kies dan voor drie introductie lessen.

Geef je op

Wat zeggen anderen over de yogalessen bij Salland Yoga?

Yoga na Burn Out

"Ik wilde weer uit mijn bubbel komen toen ik in mijn burn out zat. Ik wilde graag sterker worden lichamelijk, maar ook rust kunnen vinden in mijzelf. Ik vond de lessen heel verwelkomend, of je nou al langer Yoga doet of dat je net nieuw bent. Iedereen is welkom. Ik heb nooit gevoeld dat ik "achterliep" of minder goed was dan de rest toen ik net begon. Annemieke kan heel goed de les passend maken voor iedereen die aanwezig is." - Shannon

**

Rustgevend en soms lastig

"De lessen vind ik heerlijk en rustgevend, echt een moment voor mijzelf. De mantra's zingen vond ik een hele leuke ervaring. Dat ik sommige oefeningen niet goed kan uitvoeren vind ik soms lastig. Als je er voor open staat ga het zeker doen, ik ben blij dat er in de maatschappij meer gehoor wordt gegeven aan yoga en spiritualiteit. " -Henk-Jan

**

Uitleg helpt

"Ik ervaar de lessen als heel fijn. Zowel online als live binnen en buiten. De verbinding naar binnen vind ik prettig. Er is niets dat ik niet leuk vind. De achtergrond van waarom welke oefening baat heeft, het begrijpen motiveert me. " - Anoniem, Vrouw, 52

**

Nieuwe ademruimte

"Doordat ik ziek ben geweest en veel last had van mijn longen had ik me een hele verkeerde manier van ademhalen aangeleerd. En had het daardoor vaak benauwd. Op advies van mijn fysiotherapeut ben ik yoga gaan doen. Om mijn ademhaling onder controle te krijgen en me daarop te concentreren en dus niet in paniek te raken als ik het benauwd had... ga het zeker doen en geef het ook de tijd. Denk niet na een paar lessen; oh dat is niets voor mij of te zweverig. Maar geef je eraan over en ervaar wat het uiteindelijk met je doet. " -Klaasje

**

Ik voel me gezien

"Ik kwam voor meer rust, antistress en betere ademhaling. De lessen van Aline zijn super fijn! Het voelt elke keer weer als een warm bad, door de liefde en aandacht die jij in je lessen stopt en voor ons hebt. Geeft mij het gevoel gezien en gewaardeerd te zijn. Het psychische deel krijgt zeker net zoveel aandacht als het lichamelijke, dat vind ik mooi aan jouw lessen." - Esther

Dus... waar wacht je nog op?
Is Yoga iets voor mij?

Eerst proberen?

Yoga beperkt de invloed van stress op je lichaam. Het stresshormoon cortisol in je lichaam daalt, je bloeddruk en hartritme verlagen. Je spijsvertering en immuunsysteem verbetert.

Ook verzacht yoga symptomen van angst, depressie, vermoeidheid, astma en slapeloosheid.

Boek nu drie yoga kennismakingslessen!

Ja ik ben toe aan yoga