Bedrijfsyoga in Nieuwleusen, Dalfsen en Zwolle

Minder Stress, Sterker Immuunsysteem: Bedrijfsyoga in de Stad en op het Platteland


Sinds 2019 biedt Salland Yoga bedrijfsyoga voor kleine bedrijven in en rond Nieuwleusen en Dalfsen. Bedrijfsyoga is de sleutel tot minder stress, een gezonde rug en nek, een sterker immuunsysteem, en een soepel lichaam. Het helpt ook om je bloedcirculatie te verbeteren en je intuïtie, alertheid, reactievermogen en doorzettingsvermogen te vergroten.

Ook onze dorpsgemeenschap kan de voordelen van bedrijfsyoga omarmen, ongeacht je flexibiliteit. De sessies kunnen plaatsvinden op de yogamat of zelfs op de stoel.

Waarom niet een bedrijfsyogales boeken voor je lokale vergadering en je dag beginnen met ontspanning en focus?

 

Yoga voor Werkende Mensen

De bedrijfsyoga die ik geef is speciaal afgestemd op de westerse werkende mens. De oefeningen vergroten je bewustzijn en bevorderen ontspanning. Deze yoga bereidt je voor op de dagelijkse uitdagingen waar we allemaal mee te maken hebben.

Voor het beste resultaat adviseer ik wekelijkse bedrijfs yogalessen, beschikbaar per maand, kwartaal, of jaar.

 

Bedrijfsyoga voor een Sterker Team


Bedrijfsyoga is voor iedereen toegankelijk, ongeacht je flexibiliteit. Mijn lessen zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden en kunnen worden uitgevoerd op yogamatten of op stoelen. Dit bevordert een goede samenwerking.

Voor bedrijfsyogalessen kunnen verschillende thema's worden overwogen, afhankelijk van de behoeften en doelstellingen van het bedrijf en de werknemers. Enkele voorbeelden van thema's voor bedrijfsyogalessen zijn:

  1. Stressvermindering: Focus op ademtechnieken en houdingen die stress verminderen en ontspanning ondersteunen.

  2. Rug- en nekverlichting: Lessen gericht op het verlichten van spanning in de rug en nek, vaak veroorzaakt door langdurig zitten.

  3. Houdingsverbetering: Concentreer je op houdingsoefeningen om de lichaamshouding van werknemers te verbeteren en rugklachten te voorkomen.

  4. Energizers: Oefeningen en houdingen ontworpen om energie te geven en de alertheid te vergroten, ideaal voor een middagpauze.

  5. Ademhaling en mindfulness: Ondersteun werknemers bij het ontwikkelen van mindfulness en bewust ademen om stress te verminderen en helderheid te bevorderen.

  6. Teambuilding: Yoga-oefeningen en partnerhoudingen om teambinding en communicatie te versterken.

  7. Flexibiliteit en kracht: Focus op het vergroten van de fysieke flexibiliteit en kracht, wat kan bijdragen aan het verminderen van blessures en het verbeteren van het algehele welzijn.

  8. Meditatie en ontspanning: Begeleide meditatiesessies om stress te verminderen en innerlijke rust te bevorderen.

  9. Thema's zoals seizoenswisselingen, stressvolle periodes (bijvoorbeeld belastingtijd voor accountants), of speciale evenementen in het bedrijf kunnen ook worden overwogen.

 

 

Ervaring van Annemieke als Docent en Trainer


Annemieke heeft uitgebreide ervaring in Hatha yoga, Kundalini yoga, meditatie en ademwerk. Ze heeft met succes yoga en meditatie in scholen en bedrijven geïntroduceerd, begrijpt de behoeften van werkende mensen en staat klaar om jouw bedrijf te ondersteunen.

Boeiende artikelen die de gunstige effecten van yoga op de werkvloer en samenwerking bevestigen:


 

Tarieven

**Korte Sessie (20-30 minuten):**
  - €55 per sessie, minimale afname 6 sessies

**Individuele Sessie (20 minuten):**
  - €55 per sessie, minimale afname 6 sessies

**Groepssessie (60 minuten):**
  - 1-10 deelnemers: €150 per sessie
  - 11-20 deelnemers: €250 per sessie
  - 21-30 deelnemers: €350 per sessie

**Vrijdagmiddag Borrel (1.5 uur):**
  - 1-10 deelnemers: €225 per sessie
  - 11-20 deelnemers: €375 per sessie
  - 21-30 deelnemers: €525 per sessie

**Thematische Les (45 minuten):**
  - Op aanvraag

**Reiskosten (indien van toepassing):**
  - Binnen 10 km: Gratis
  - 10-20 km: € 30
  - 20 km en verder: Op aanvraag

De vermelde tarieven zijn exclusief btw. Bij langere trajecten, zoals maandelijkse, kwartaal- of jaarlijkse arrangementen, staan ik open voor prijsafspraken en kan ik een offerte op maat opstellen.

Ontdek hoe bedrijfsyoga jouw bedrijf of team kan versterken en neem contact met me op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Samen bouwen we aan een gezonder bedrijf en een betere samenwerking.