Rode tent; een oase voor vrouwen

De Rode tent is een vrouwen cirkel.

Het is een plek om je kwetsbaarheid als kracht te eren en te leren van elkaars vragen en ervaringen.

Iedere vrouw neemt haar eigen unieke kwaliteiten, wijsheid, ervaringen en passies mee.

Het is plek waar ook nieuwe initiatieven in support en verbinding mogen ontstaan.

**

Rode tent Nieuwleusen op vrijdagavond 23 juni:

We vieren een betoverende Midzomeravond met de kracht en wijsheid van de goddelijke vrouwelijkheid in al haar vormen. Stap in een ruimte van liefde en harmonie, om je intuïtie versterken, je creativiteit te laten stromen en je verbondenheid met (de) natuur te verdiepen. Bereid je voor op een avond vol rituelen, reflectie, inspiratie en plezier.

Bij mooi weer buiten om het vuur.

Prijs naar draagkracht 15/20/25 euro -

Opgeven via Annemieke Jagat Prem 0638906910

3

Geef je op

“Tijdens de nieuwe maan verzamelden de vrouwen van een stam zich in wat een ‘maanhut’ werd genoemd in de Indiaanse traditie of de ‘rode tent‘ in het Midden Oosten.

Ze verzamelden geen voedsel en kookten niet.

Ze gunden zichzelf tijd voor rust en vernieuwing. De vrouwen kwamen samen, richtten hun energie naar binnen en bouwden zichzelf opnieuw op als voorbereiding op de komende maand.”  (vrij naar Denise Lynn)

Rode Tent meemaken?

Tijdens festivals organiseer ik regelmatig samen met andere "hoedsters" een Rode Tent waarbij ook workshops worden gegeven. Onze kennis en ervaring is diep geworteld in Kundalini Yoga en levenlange processen van zelfreflectie, doorvoelen en verbinden.

De workshops variëren van yoga voor je baarmoeder, tot rebozo ceremonie en menopauze.

Er zijn veel plaatsen in Nederland waar je Rode tent bijeenkomsten en vieringen kan meemaken.

Mijn Rode Tent programma richt zich vooral op het organiseren van Rode Tenten tijdens festivals en andere events. Op deze manier kunnen veel mensen kennismaken met het concept.

De workshops en thema's worden dan aangepast naar de doelgroep en het thema van het festival. Of je nu op een muziek of yoga festival rondloopt, jong of oud bent, net je vrouw-zijn aan het ontdekken bent of de kroon van het leven draagt; Want vrouw-zijn is universeel.

Tijdens deze festivals vind je mij of een van mijn mede hoedsters. Wil je een rode tent viering organiseren op jouw festival?

Neem contact me op!

Jaarlijkse Festivals in de Benelux waar je mij of een andere hoedster kan treffen:

Kundalini Yoga Festival Nederland

Kundalini Yoga Festival Belgie

European Kundalini Yoga Festival