Maart brengt een frisse wind van inspiratie met zich mee, samen met een nieuwe leercurve die onze capaciteit om ons aan te passen aan snel veranderende omstandigheden test.

We beginnen met nummer 3 van maart:

Het is belangrijk dat we onze emoties niet de overhand laten krijgen.

Drie in de positieve polariteit is creatief, sociaal, houdt van plezier, is zorgzaam en heeft een "kan het!" aanpak van het leven.

Het is de positieve Mind, die ernaar streeft het goede in alles naar voren te brengen.

Wanneer nummer 3 echter negatief wordt, kan het een storm in een glas water zijn.

Reactief, boos en destructief zijn enkele van de uiterlijke uitdrukkingen van een negatieve 3.

Wanneer de energie naar binnen keert, kan het bezorgd, depressief of zelfs zelfdestructief zijn.

In oplossingen voor dit probleem, is maart een tijd om bewuster te zijn van het voedsel dat je eet.

Nummer 3 vertegenwoordigt voedsel, evenals de verbinding met wat populair bekend staat als "comfort food".

Misschien moet je je deze maand eens te buiten doen aan verleidelijk snoepgoed, pizza en ander comfort food.

Zorg er gewoon voor dat je het de volgende dag in evenwicht brengt met wat citroenwater of paardenbloemthee, omdat beide de lever helpen verfrissen en loslaten.

Nummer 3 is creativiteit en het is je beste kans om deze maand aan een soort creatief project te beginnen.

Een lentetuin, zelfs als je maar een paar voet beschikbare aarde hebt, kan je een gevoel van macht geven in je vermogen om te manifesteren.

Iedereen kan kruiden laten groeien in een planter op een vensterbank en er zijn zelfs kits online beschikbaar die alle essentiële benodigdheden bij je thuis bezorgen.

Bieslook, basilicum, munt, oregano en peterselie zijn gemakkelijk te kweken en hebben krachtige medicinale eigenschappen.

Nummer 8 in de negatieve polariteit

Wanneer nummer 8 zich in de negatieve polariteit manifesteerd, kan dit leiden tot hebzucht en machtsspelletjes, vooral wanneer het gecombineerd wordt met het storm-in-een-glas-water-nummer 3!

Er zijn vier dagen deze maand die zo'n draai kunnen hebben, dus zet je schrap op de 3e, 12e, 21e en vooral de 30e.

Je kunt kilometers vooruitgang boeken met mensen als je gewoon aanwezig kunt zijn en eenvoudig ondersteunend advies kunt bieden.

Iets als: "Wow, dat klinkt echt moeilijk en ik ben er voor je. Blijf even zitten en ik maak een kopje thee voor je."

Als je dan iets zoets kan toevoegen, verschuift dit letterlijk het evenwicht van de elementen en creëert het een kalmerend effect.

Je hebt de magie, gebruik het gewoon!

Advies voor de nieuwe wereld

Er zijn nu nieuwe niveaus van informatie beschikbaar voor ons en we moeten ruimdenkend en flexibel genoeg zijn om ze te gebruiken.

Stel jezelf voor dat je aan tafel zit, je bent een puzzel aan het maken. Je hebt ongeveer de helft van de puzzel af als er plotseling een harde windvlaag binnenkomt en de andere helft van de puzzelstukjes wegblaast.

Er wordt dan op de deur geklopt en er verschijnt een speciale bezorgdoos met de tekst "Nieuwe Puzzelstukjes, Veel Succes." Als je de nieuwe stukjes naar de tafel brengt, realiseer je je al snel dat ze niet echt overeenkomen met de vorige afbeelding.

De grootte van de stukjes is anders en ze passen niet zo goed in elkaar als ze zouden moeten doen.

Welkom in het Nieuwe Tijdperk, want dit is een ander plaatje en proces dan voorheen. Maak je geen zorgen, want ik heb een magisch "adapter" stukje van de puzzel voor je:

De Gutka Kriya, die de mantra gebruikt:

Ek Ong Kar Sat Gur Prasad, Sat Gur Prasad Ek Ong Kar

zal de negatieve stroom van de geest naar positief omkeren.

Zodra je in je positieve, creatieve mindset zit, zijn alle antwoorden al aanwezig en helpt het universum om de stukjes voor je te verbinden.

Gebruik je mantra, ga aan de slag en oefen dit 11 minuten per dag.

Blijf in vorm

Kijkend naar het Gave nummer voor dit jaar 2023, 2 + 3 = 5, kijken we naar inspiratie om in vorm te blijven.

Nummer 5 is het fysieke lichaam en vertegenwoordigt uithoudingsvermogen op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.

Deze driehoek van balans is essentieel om de energetische verschuivingen op planeet Aarde te navigeren.

Je kunt fysiek sterk zijn als staal, maar als je een mentale blunder maakt, kan alles verloren gaan.

Belangrijke boodschappen

Een van de beste cadeaus die je jezelf deze maand kunt geven, is het kijken naar seizoen 32 van de realityserie "Survivor".

Het is momenteel te zien op Netflix en het is een emotionele achtbaan van drama, fysieke uitdagingen, mentaal uithoudingsvermogen en een slot wat niemand zag aankomen.

Een van de belangrijkste redenen waarom ik deze specifieke serie aanbeveel, zijn de levenslessen die hierin zitten die je nu moet weten.

En dames, geloof me, er zit hierin een schat aan belangrijke boodschappen voor jullie.

Aanpassingsvermogen, vastberadenheid en een intuïtieve easy stroom van het leven zijn van jou als je bewust bent van de heilige geometrie.

De driehoek wordt beschouwd als een van de sterkste structuren en ons eigen lichaam kan worden vernieuwd door de wetenschap van hoeken.

Door dagelijks 3 minuten de Driehoekshouding te oefenen, met diepe ademhaling, zet je jezelf op het pad naar het herstellen van je heilige vitaliteit.

We kunnen ons succesvol aanpassen in ons leven als we de balans tussen werk, spel en rust behouden.

Jezelf koesteren met positieve traktaties en beloningen is een manier om jezelf te inspireren door eventuele moeilijke momenten op het pad.

Persoonlijk heb ik een hele reeks roulerende beloningen voor mezelf.

Dit gaat op de melodie van: "Oké, dit is een moeilijk moment, maar je weet dat je vrijdag vroeg vertrekt en naar de sauna gaat!"

Of: "Oké, dit kan moeilijk zijn, maar je weet dat je die heerlijke lasagne in de koelkast hebt, en dat wordt een heerlijk diner!"

Stem af op je positieve Mind en zoek manieren om van jezelf te houden en goed voor jezelf te zijn.

Jouw sterkste troef is om de controle over het verhaal over te nemen en het tij te keren in het huidige moment.

Dat gezegd hebbende:

"Mogen de engelen van het goede fortuin het pad voor je beveiligen en moge de creativiteit van de hemel je zegenen om je kracht en doel in het leven te vinden."

***

Dit artikel is een vrije vertaling van Nam Hari Kaur. Het originele artikel vind je hier.

Persoonlijke numerologie reading

In mijn coaching en yogalessen gebruik ik de techniek van Akara numerologie, wil je ook persoonlijke handvatten voor de beste versie van jezelf? Boek een reading vanaf 200 euro.

Nam Hari Kaur

Would you like to know more? Nam Hari can do a personal reading for you
over the phone or by Skype. The numbers of your birth date hold the answers to your life’s creative magic and inspired potential. Nam Hari specializes in the area of relationships, and by revealing the lines of energy between you and another, a new dimension of understanding is
achieved. Nam Hari also offers an independent study course in the science of Numerology. Contact: Nam Hari at namhari17@gmail.com.