Psoas Release en kernbewustzijn coaching

Verlicht rug-, bekken,- heuppijn en verminder stress voor een gezond, vrij en ontspannen leven.

Wil je verlost worden van rug- en bekkenpijn, en de stijfheid in je lichaam verminderen?

Dan is mijn Psoas Release Coaching programma iets voor jou. Stress en een verkorte psoas spier zijn vaak de oorzaken hiervan. Door de diepe spanning fysiek en emotioneel los te laten, kan je een gezonder en vrijer leven leiden.

Ontdek hoe je met mijn programma de spanning in je lichaam kunt verminderen en de signalen van je lichaam kunt gebruiken voor spirituele groei. Geef jezelf de kans om je
lichaam en geest in harmonie te brengen.

Over Mij

Als ervaringsdeskundige op het gebied van stijfheid en rugpijn heb ik lang gedacht dat ik moest leven met chronische lage rugpijn.

Na vele jaren ontdekte ik dat er eigenlijk niets mis was met mijn lichaam, maar dat ik altijd onder spanning stond.

Hoewel yoga mij al veel had gebracht, was het pas toen ik diep leerde ontspannen en weer ging luisteren naar mijn eigen lichaam, in plaats van proberen te doen wat anderen deden, dat ik een aanzienlijke verbetering merkte in mijn gevoel van verbondenheid met mezelf.

Lees meer over mij

PSOAS psychologie & kernbewustzijn coaching programma

Is een nieuwe benadering voor (lage)rugpijn, stijfheid en chronische pijn.

Het kan soms voelen alsof leven met pijn en stijfheid de enige optie is, maar ik geloof dat dat niet nodig is.

Door het aanleren van technieken die je kunnen helpen om te ontspannen en te leven vanuit je kern-bewustzijn ervaar je meer geluk en minder stress in je hoofd en in je lichaam.

Mijn aanpak is geïnspireerd op het werk van Liz Koch, een bekende autoriteit op het gebied van het psoas-spiercomplex.

Het psoas-spiercomplex is een belangrijk onderdeel van je lichaam dat vaak overbelast raakt en tot klachten kan leiden.

Door deze spieren te leren ontspannen en bewust te worden van je kernbewustzijn, kun je je lichaam beter leren begrijpen en klachten voorkomen en creëer een gezonde balans tussen lichaam en Mind.

Dit is geen yoga, pranayama of pilates lesje. Het is een nieuwe benadering en je kunt kosteloos kennismaken met een online introductieles.

Klik op de onderstaande knop om mij een WhatsApp-bericht te sturen en ik zal je direct de link toesturen.

Vraag de introductieles aan
 • Zelf-helend vermogen

  Ontspannen tijdens je dagelijks leven met kleine momenten en laagdrempelige oefeningen om vrijer te bewegen. Je leert hoe je je psoas kan verzorgen en zo het zelf-helend vermogen van lichaam aan te spreken.

 • Helderheid

  Leer je lichaam opnieuw kennen; door te bewegen vanuit je kern leer je ook weer luisteren naar de verhalen die je lichaam je vertelt. Dit geeft helderheid en vertrouwen bij bijvoorbeeld lastige keuzes en eenzaamheid en rouw.

 • Zenuwstelsel

  Een frisse en hernieuwde blik op je identificatie als yogadocent, pilates docent of dansleraar. Door je lichaam als één geheel te benaderen komt je zenuwstelsel in balans en ga je anders denken over je lichaam en je lichaam te ZIJN.

 • Sessies Unlimited

  We nemen ruimschoots de tijd voor onze online sessies, die we wekelijks of tweewekelijks houden. Door het gevoel van haast en tijdsdruk los te laten, ontstaat de ruimte voor diepgaande processen en inzichten.

 • Online leeromgeving

  Met de toegang tot mijn exclusieve online leeromgeving kun je altijd
  waar je ook bent, oefenen en verkennen. De toewijding om je leerproces in eigen handen te nemen maakt een groot verschil in het resultaat je ontwikkeling.

psoas spier in lichaam

PSOAS psychologie

Ontdek een nieuwe, veilige manier van bewegen. Door middel van verkenningen in het lichaam verminder je de kans op blessures en pijn. Deze ontspannende technieken zijn vooral gericht op de psoas spiergroep en bieden verlichting
bij stijfheid, pijn, burn-out of herstel hiervan.

Ik bied je de mogelijkheid om op een authentieke manier te bewegen die past bij jouw lichaam en levensstijl.

We werken onder andere met de technieken van Liz Koch, psoas als spier van de ziel en Core Awareness. Maak kennis met mijn werk via een online workshop opname.

Volg een online psoas workshop

Testimonial

" Ik zocht verbinding en wilde weer compassie voor mezelf ervaren. Het was heel fijn dat je aansloot bij wat er was en waar ik behoefte aan had. Dit stemde je heel prettig af. Ik heb eerst kunnen delen en daarna hebben we enkele houdingen gedaan, waardoor ik spanning kon loslaten en meer in mijn lijf kwam. Er was ruimte voor alle emoties en ik ben dankbaar voor de bedding die je creëerde. De meditatie was heel rustgevend. Je hebt me inspiratie meegegeven om mee verder te kunnen. Bedankt voor je oprechte toewijding!"

Joanka 🌼 psychiatrisch verpleegkundige

 • Individuele psoas sessies

  Maak kennis met mijn werk, of gebruik een individuele psoas sessie als regulier onderhoud na een traject bij mij. Soms heb je hulp nodig om te ontspannen en inzicht te krijgen in de spanningspatronen in je lichaam.

  Door regelmatig te oefenen ontspan je diep in je lijf en bekken, komen omliggende spieren meer in balans, voel je je veiliger en prettiger in je eigen lichaam, kun je beter aarden, spanning loslaten en meer levensenergie ervaren.

  90-120 minuten online

  127 euro

 • Psoas Release Programma

  Ontdek hoe psoas een grote rol speelt bij het vastzetten van emoties in je lichaam. Leer door middel van verkenningen met aandacht, adem en beweging om je bewustzijn rondom de
  psoas te vergroten. Door deze technieken toe te passen, leer je hoe je de psoas soepel en ontspannen kunt houden, zelfs bij stijfheid, pijn en een gevoel van "vastzitten". Hierdoor ervaar je meer rust en balans in je lichaam en emoties. Je leert weer "op eigen benen" staan; authentiek, krachtig en verbonden.

  6 online sessies in 6-8 weken

  750 euro

 • Diamonds

  Ontwikkel van stress naar groei met het unieke Psoas Psychologie jaartraject. Krijg inzicht in je belemmerende patronen en volg je eigen pad met persoonlijke oefeningen en verkenningen. Het huiswerk speelt een belangrijke rol en ondersteunt je groei. Ontwikkel kernbewustzijn en ervaar geluk, gezondheid, spiritualiteit en vrijheid in relaties met jezelf en anderen. Dit transformatietraject is onmisbaar voor échte verandering en om je dromen waar te maken.

  1 jaar, vanaf 2 sessies per maand

  3600 euro

Afbeelding van een veer, yoga voor veerkracht

Begin met diep rusten

Wat als je de spanning, zorgen en patronen die je niet dienen kon loslaten zonder iets anders te hoeven doen dan te gaan liggen en te ontspannen?

Stel je eens voor hoe je leven zou veranderen als je zou besluiten om liefde, rust en zelfzorg tot een échte prioriteit te maken.

Als je kalm en uitgerust bent, heb je een positieve invloed op iedereen om je heen én op je eigen fysieke en mentale gezondheid.

Verandering begint van binnen!

Doe de gratis Yoga Nidra rust challenge

Weet je het nog niet zeker?

1.

Ik garandeer dat je resultaten behaalt. Zo niet, dan is mijn coaching GRATIS tot we resultaat boeken.

2.

Ik garandeer je dat ik jou de waarheid vertel. Ik ben geen please-coach. Ik ben onpartijdig en heb ik geen last van vastgeroeste denkpatronen. Ik geef jeeen realistisch beeld van hoe je ervoor staat.

3.

Ik garandeer een ontspanningsprogramma dat speciaal ontwikkeld is voor drukke mensen met stijve pijnlijke lijven. Ik leer je hoe je écht kan ontspannen werkt en hoe je het succesvol kan blijven toepassen. In elke situatie.

4.

Ik garandeer een persoonlijke benadering op maat. Hoewel mijn coaching aanpak is gebaseerd op de beproefde en bewezen succesvolle methodes en systemen van psoas psychologie, yoga nidra, ademwerk, kundalini yoga en ayurveda, is elke stap die we zetten precies afgestemd op de fase waarin jij zit en op jouw persoonlijke behoefte.