Beter slapen workshop met yoga Nidra, online

Geef jezelf een cadeau: Goede nachtrust. Wie wil dat nou niet?

Online Yoga workshop van 2 uur voor een goede nachtrust. Met rustige yoga houdingen, ademoefeningen en tips om rustig en diep te slapen.  We eindigen met een yoga nidra sessie. 

Val makkelijker in slaap
Slaap dieper en rustiger
Ontwaak uitgerust en energiek

Wanneer: Maandagavond 1 februari 19:30-21:30 Prijs: 21,99 euro via Zoom. 

Na deze workshop krijg je de opname die je 30 dagen terug kan kijken en een uitgebreide pdf met slaaprituelen en oefeningen.

Geef je hier op.

Tijdens deze workshop zijn alle yoga oefeningen erop gericht om je lichaam en geest tot rust te brengen en om de spanningen van de dag los te laten. Tijdens de rustige yogaoefeningen kan je diepe spanning loslaten zodat je lichaam het signaal krijgt dat het tijd is om te rusten. Door pranayama (ademoefeningen) te doen breng je je zenuwstelsel tot rust. We eindigen met een yoga nidra sessie van ongeveer een half uur.

Kan je er niet bij zijn? Of wil je een deel van de oefeningen nog een keer doen? De opname van deze workshop blijft 30 dagen online beschikbaar.

Yoga nidra workshop online

 

Over yoga nidra:

Yoga nidra is een meditatietechniek voor ontspanning die je liggend beoefend. Dat klinkt toch geweldig?! Het is simpel en voor iedereen geschikt. Het is een systematische methode om volledige ontspanning te ervaren op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Je lichaam is ontspannen en je geest blijft alert. De ontspanning is heel diep, waardoor het een sterk effect heeft op je gevoel van welzijn, maar ook ruimte en helderheid geeft voor heling en inzichten. Voor mij persoonlijk is het is de krachtige en diepe werking gecombineerd met de zachtheid van de practice die me zo aanspreekt.

Na deze workshop ben je helemaal klaar om naar bed te gaan en heb je een handvat voor je eigen naar-bed-gaan-ritueel

Waarom zou je meedoen?

  • Je voelt dat je veel onder spanning staat
  • Je beter en dieper wil slapen
  • Je lang slaapt en toch moe wakker wordt
  • Je van “naar bed gaan” een ritueel wil maken in plaats iets wat je maar uitstelt
  • Je voelt dat je lichaam een moment van herstel kan gebruiken
  • Je vaak moe maar klaarwakker in bed licht
  • Een ontspannen moment voor jezelf wil beleven

Ben je er helemaal klaar voor om te ontspannen en diepe rust te ervaren? Geef je op via de website (link volgt) of stuur me een bericht via mail of whatsapp.

https://salland.yoga/products/beter-slapen-yoga-nidra-workshop-online

Heb je nog een vraag, laat het me weten, I'm here!

Annemieke Jagat Prem