Chakra's

Yogalessen najaar 2020; op reis door de chakra's.

Thema Yogalessen najaar 2020 Ga mee op wereldreis.. door de chakra’s.

Misschien lijkt je wereld sinds de corona maatregelen kleiner, maar er is een heel universum te ontdekken die heel dichtbij is. Je innerlijke wereld van energie, emoties, minds en miracles is er één die ook ontdekt kan worden door op reis te gaan. De corona periode is naast alle beperkingen ook een uitnodiging om je rijke innerlijke wereld te verkennen en de deur naar je ware ik iets verder open te zetten.

In de serie yoga lessen tot aan de kerst staat het verbinding maken met je intuïtie, je ziel en je hogere bewustzijn centraal. Een diep gevoel van innerlijk weten, je eigen- wijsheid, krijgt hierdoor weer ruimte. We doen dit door een reis te maken door de chakra’s en volgen het model van de 7 chakra’s (en aura als achtste chakra) als een hulpmiddel waarmee we ons meer bewust kunnen worden van ons lichaam, onze emoties en projecties. Tijdens de lessen gaan we dieper in op ieder chakra en leren we technieken vanuit de kundalini yoga om de energie in balans te brengen waar nodig.

Reis door de chakra's overzicht foto

Dit is een overzicht van de zeven chakra's. Vanuit kundalini yoga voegen we daar nog een achtste chakra aan toe; je aura. Je aura is het energieveld dat elk fysiek lichaam (mineraal, plant, dier of mens) omgeeft. Een gemiddeld aura van een mens is 1,5 tot 2 meter wijd. Het is opgebouwd uit de energie van alle chakra’s. 

Over de yogalessen & locaties: 

Met wat aanpassingen in de ruimte en het programma gaan we vanaf eind augustus weer beginnen met de yogalessen. Er is veel animo voor de yoga lessen en vanwege de nieuwe regels zijn er minder plekken beschikbaar. Door onderstaande afspraken voorkomen we teleurstelling & lege matjes en ..  dank voor je begrip 🙏🏼.

Het lesschema is aangepast en we hebben natuurlijk de 1.5 meter regel te respecteren, dus lees onderstaande goed door. Gebruik de knop onderaan dit bericht om aan te geven op welke dag/tijd je wilt komen voor de yogales, ook als je maar af en toe een yogales gaat volgen wil ik dat graag weten.

Nieuwleusen: Vanaf woensdag 19 augustus geef ik wekelijks 1 yogales van 90 minuten om 19:30 in een grote zaal, waar 17 matjes (en mensen:) op 1.5 m afstand in kunnen en waar goed geventileerd kan worden. De strippenkaart is gewoon geldig en het tellen van de lesweken gaat weer in op 19 augustus. Zo lang het weer het toe laat, gaat op donderdag de les voorlopig buiten door, ook om 19:30. 

Kraggenburg: Vanaf maandag 31 augustus zijn er weer als vanouds 2 lessen op maandagavond; om 19:00 en om 20:30. Vanwege de 1.5 meter afstand kunnen maximaal 8 mensen per les in De Bron. Als het weer het toelaat geef ik op 10, 17 en 24 augustus nog buiten yogales, in de tuin bij Marian. 

  • Om iedereen van een plek te kunnen voorzien geef je je nu in Nieuwleusen op voor een vaste avond. Dit geldt voor iedereen die een strippenkaart heeft. Kom je voor een losse les, informeer dan van te voren of er plek is. 
  • Corona veiligheid: Het is evengoed altijd nodig aan te geven dat je de gezondheidscheck (zie hieronder) hebt gedaan. Dit doe je door mij een appje te sturen met duimpje omhoog. Vind je de appgroep te druk, zet dan het geluid van de groep uit. Zit je niet in de appgroep dan kan ik je toevoegen, laat het me weten. Ik app de gezondheidscheck in de appgroep.
  • Heb je je aangemeld voor een losse les of kan je op je vaste avond niet? Je kan tot 2 uur van te voren afzeggen, daarna reken ik de lesprijs.
  • Zelf meenemen:Het is belangrijk dat je je matje helemaal bedekt met een grote doek of je eigen yogamatje. Neem ook je eigen mok mee voor de thee. 

GEEF JE OP VOOR DE YOGALES

Gezondheidscheck yogalessen

 

*Strippenkaart*  met aanpassingen:

10 lessen, opmaken in 12 lesweken.

Nieuwleusen:
Prijs losse les 16 euro 
Prijs strippenkaart 144 euro
Lesduur: 90 minuten

Kraggenburg:
Prijs losse les 12 euro 
Prijs strippenkaart 108 euro
Lesduur: 70 minuten

De huidige strippenkaarten blijven geldig, daarna kan je een nieuwe aanschaffen onder de nieuwe voorwaarden

Kom je voor een vaste avond naar yogales of af en toe? Laat het me weten zodat ik de matjes & tijden kan managen. Dank je!

Annemieke Jagat Prem reis door de chakra's met yoga

In Licht 💫 en Liefde 💚

Annemieke Jagat Prem

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.