Serie Yoga Workshops 2020 - zaterdagochtend - geannuleerd

Vanwege corona maatregelen heb ik besloten om de serie worksshops zoals deze gepland was voor 2020, te annuleren. Inmiddels zijn er nieuwe data bekend en een nieuw thema. Lees er hier meer over. 

***

Een heel jaar yoga verdieping met 6 workshops op zaterdag ochtend.  We gaan de slag met alle aspecten van yoga; beweging, adem, mantra en .. het leven. Met als doel dat je opgeladen en ontspannen naar huis gaat zodat je met meer energie, focus en rust je leven aankan. 

** Edit 26-12-2019: data november & december gewijzgd **
** Edit 28-11-2019: De thema's van de workshops zijn bekend! **

8 februari: Van Wilskracht naar HARTKRACHT.

21 maart: Eat sleep RELAX repeat met yoga Nidra ontspanning.

6 juni: Hoe wordt je weer blij en ENERGIEK met kundalini yoga.

19 september: Wake up & SHINE met simple oefeningen & groots effect.

7 november: ANTISTRESS workshop met yoga Nidra ontspanning

12 december: Holiday Happiness .. met een bliss de feestdagen in

-------------------------

Data 2020: (zaterdagochtend van 09:30 - 11:30 met uitloop voor thee, naparaten en snack tot 12:00)


8 februari
21 maart
6 juni
19 september
21 november
19 december

Waarom zou je meedoen?  Naast het rekken van spieren, het afvoeren van gifstoffen en diepe ontspanning, geeft kundalini yoga inzicht in emotionele blokkades en angsten. Het leert je bewuster in het leven te staan. ( De thema's van de workshops worden nog verder uitgewerkt, je leest er binnenkort meer over. )

Mijn lessen zijn energiek én verstillend. Ze vormen een platform voor persoonlijke ontwikkeling, op welk gebied dan ook. Een moment om het beste uit jezelf te halen zonder over grenzen te gaan. Mijn lessen zijn persoonlijk, gericht op thema's en het leven van alledag en zijn bewust prestatie-loos. Ik combineer de techniek van traditionele hatha yoga met de energie van de kundalini yoga. 

Voor wie? De oefeningen zijn voor iedereen geschikt, er is geen yoga ervaring voor nodig. Er is tijd voor verdieping én persoonlijke uitdaging. Heb je nog nooit aan yoga gedaan dan ben je van harte welkom. Zoek je juist verdieping dan is dit ook een heerlijk moment om helemaal in de (kundalini) yoga te duiken.  

Relax: Na de oefeningen doen we een lange ontspanning. Tijdens het verstillende deel van de workshop (voor of na de ontspanning) doen we een meditatie. Daarnaast gebruik ik de kundalini mantra's als hulpmiddel voor focus, ontspanning of andere kwaliteiten. 

Extra's: Na afloop van de les krijg je de serie oefeningen, de mantra’s met betekenis en de muziek per mail toegestuurd.  

Tijd: 09:30-11:30 met uitloop tot 12:00 voor napraten, thee en snack.

Prijs: 35,00 euro per workshop, per 6 workshops 190,00 euro.

Locatie: Kulturhus De Spil Nieuwleusen

Meer info en opgave: Je kan je alvast aanmelden voor de workshops via email of het formulier op de website. Je reserveert daarmee je plek. Afrekenen kan nu nog niet online. (Alleen voor de workshop van 14 december kan dit wel) 

Tip: Neem vooraf een douche, doe makkelijke kleding aan, eet 1,5 uur van te voren een ontbijt, laat koffie en parfum staan.

De les wordt gegeven door Jagat Prem Kaur (Annemieke Westerman)

----------

Over kundalini yoga:

Het woord ‘Kundalini’ betekent letterlijk ´krul in het haar van de geliefde´, en verwijst naar de energie van je bewustzijn. Dat wordt ook het "ware creatieve potentieel" genoemd. Deze energie ligt opgeslagen in onze eerste chakra (energie centrum of wiel) en de fysieke plek van het eerste chakra  is diep in de bekkenbodem, aan de onderkant van je ruggengraat. Het doel is de Kundalini energie van de lagere chakra’s – die staan voor aardse en egocentrische verlangens – naar de hogere chakra’s laten te stromen, die staan voor liefde en verbondenheid. Het is een energie die we allemaal in ons hebben en die je zelf kan aanwakkeren en laten stromen.

Kundalini yoga werkt direct op ons zenuw- en klierstelsel, waardoor het effect snel voelbaar is. Daarnaast is Kundalini yoga ook heel praktisch en gericht op het beter omgaan met dagelijkse issues. Naast het rekken van de spieren, het afvoeren van gifstoffen en diepe ontspanning, geeft kundalini yoga inzicht in emotionele blokkades en angsten. Het leert je bewuster in het leven te staan.